Perii de curățare muc-off kit de perii premium de 5x (negru, set de 5 piese)

Perii de curățare muc-off kit de perii premium de 5x (negru, set de 5 piese)



Setul de perii de curățare 5x Premium Brush Kit de la Muc-Off conține cele mai populare cinci perii. Peria de curățare Detailing Brush este potrivită în special pentru lanțuri, butuci și alte zone înguste, cum ar fi suspensia, arcuri sau coroanele furcii. Peria de spălare super moale Muc-Off este echipată cu un cap de perie supradimensionat și peri foarte moi pentru un tratament blând și o acoperire mare. Este potrivit în special pentru cadre, piese suplimentare și suprafețe mai mari de pe bicicletă. Peria cu două capete Two Prong Brush este ideală pentru a ajunge în locuri greu accesibile pe spițe, discuri, amortizoare, manivele, legături sau pedale. Capetele duble ale periei pot fi reglate și repoziționate pentru a ajunge chiar și la cele mai strânse colțuri. Peria pentru jante Wheel & Component Brush are o formă specială pentru a curăța fără efort jantele și spițele. Manerele cauciucate asigura o prindere perfecta, iar marginile si suprafetele cauciucate previn deteriorarea componentelor sensibile. Peria de curățare Claw Brush are o construcție de înaltă calitate, cu trei capete de perie, cu peri robusti de nailon și racletă integrată pentru îndepărtarea murdăriei grosiere. Este perfect pentru curățarea lanțului, casetei, mecanicii și pinioanelor bicicletei. cu peri robusti de nailon și racletă integrată pentru îndepărtarea murdăriei grosiere. Este perfect pentru curățarea lanțului, casetei, mecanicii și pinioanelor bicicletei. cu peri robusti de nailon și racletă integrată pentru îndepărtarea murdăriei grosiere. Este perfect pentru curățarea lanțului, casetei, mecanicii și pinioanelor bicicletei.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


forma pensula
capacitate 5 buc
Potrivit pentru bicicleta
Scopul utilizării Echipament complet pentru curățarea bicicletelor
domeniul de aplicare vehicul
material peri de nailon
Observații Perie cu tije, perie cu tije cu 2 capete, perie cu pinion și casetă, perie pentru suprafețe mari, perie pentru detalii
Notă Pentru a menține performanța periei, evitați utilizarea apei clocotite și contactul cu părțile fierbinți. Lăsați părțile fierbinți să se răcească înainte de curățare.
Greutate 654 grame

Muc-Off
MU-BRU-02061

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare