Dr.Beckmann stain devil natură și cosmetice, agenți de curățare (50 ml)

Dr.Beckmann stain devil natură și cosmetice, agenți de curățare (50 ml)



Diavolul de pete „Nature & Cosmetics” de Dr. Beckmann a fost dezvoltat pentru petele colorate și deosebit de pigmentate, precum pete de iarbă, ruj sau pete de machiaj. Pigmentii sunt substante colorante care sunt insolubile prin natura lor. În machiaj, de exemplu, acestea sunt încorporate în cremă. La îndepărtarea petelor de pe pigmenți și substanțe colorate, cum ar fi o pată de iarbă, aceste componente pot fi încorporate adânc în fibrele îmbrăcămintei prin frecare. Datorită unei formule speciale bazate pe ingrediente active de îndepărtare a pigmenților și agenți tensioactivi și metodei de aplicare descrise mai jos, petele pot fi îndepărtate de pe textile în mod eficient și într-un mod care este blând cu culorile și țesăturile. Stain diavolul „Nature & Cosmetics” îndepărtează petele de pe loțiune de corp, cremă, kajal/eyeliner, fard de ochi,

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

tip mai curat Spot Cleaner
capacitate 50 ml
Potrivit pentru îmbrăcăminte
Compatibil cu Potrivit pentru textile lavabile și nelavabile
Scopul de utilizare Detergent special împotriva petelor care conțin pigment
domeniul de aplicare În casă, aparate de uz casnic
Observații Protejează culorile și țesăturile
caracteristică Cu remover pigment
Informații suplimentare Umeziți bine pata cu Stain Devil's Liquid și lăsați să acționeze 10-15 minute. Apoi tamponați bine materialul cu o cârpă, apoi spălați ca de obicei sau tamponați complet pata cu o cârpă umedă după îndepărtarea petelor.
instrucțiuni de siguranță H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P210 A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Nu fuma. P305 + P351 + P338: ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea. P337 + P313 Dacă iritația ochilor persistă: Consultați un medic.

Dr.Beckmann
4261

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare