Dr.Beckmann stain devil Lubrifianți și uleiuri, agenți de curățare (50 ml)

Dr.Beckmann stain devil Lubrifianți și uleiuri, agenți de curățare (50 ml)



Stain diavolul „Lubricants & Oils” de Dr. Beckmann este deosebit de potrivit pentru îndepărtarea grăsimilor și uleiurilor industriale sau de bricolaj. Combinația de solvenți și agenți tensioactivi dizolvă petele, după care pata poate fi îndepărtată cu ușurință prin spălare sau tamponare. Stain Devil "Lubricants & Oils" îndepărtează petele de ceară de lumânare, ulei uzat, benzină, motorină, ulei de bicicletă, ulei de grafit, ulei de încălzire, ulei de mașini, unsoare/ulei lubrifiantă, ulei de motor, vopsea în ulei (proaspătă), funingine, grăsime , argilă de modelat, cărbune, lustruit de pantofi, rășină, gudron, toner, cerneală de imprimantă, cenușă și ceară.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


tip mai curat Spot Cleaner
capacitate 50 ml
Potrivit pentru îmbrăcăminte
Compatibil cu Potrivit pentru textile lavabile și nelavabile
Scopul de utilizare Detergent special împotriva petelor persistente care conțin ulei sau gudron
domeniul de aplicare În casă, aparate de uz casnic
Observații Protejează culorile și țesăturile
caracteristică Cu complex anti-grăsime
Informații suplimentare Umeziți bine pata cu Stain Devil's Liquid, nu lăsați-o să se usuce. Apoi tamponați bine materialul cu o cârpă, apoi spălați ca de obicei sau tamponați complet pata cu o cârpă umedă după îndepărtarea petelor.
Notă Nu este potrivit pentru covoare, piele, îmbrăcăminte funcțională
instrucțiuni de siguranță H225 Lichid și vapori foarte inflamabili. H304 Poate fi mortal dacă este înghițit și pătrunde în căile respiratorii. H318 Provoacă leziuni oculare grave. H336 Poate provoca somnolență și amețeli. H412 Nociv pentru mediul acvatic cu efecte de lungă durată. P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P210 A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Nu fuma. P305 + P351 + P338: ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea. P310 Sunați imediat un centru de control al otrăvirilor, medic. P301 + P310 + P331 ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Sunați imediat un centru de control al otrăvirilor, doctor. Nu provocați voma. P501 Aruncați conținutul/recipientul la un punct de colectare a deșeurilor periculoase sau speciale.

Dr.Beckmann
4121

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare