Dr.Beckmann uscător minge + parfum rufe, 50ml, îngrijire

Dr.Beckmann uscător minge + parfum rufe, 50ml, îngrijire



the dr Datorită tehnologiei sale combinate lamelar nub, Beckmann dryer ball oferă o aplicare unică și necomplicată pentru rufe drăgălașe, moale, care se simt bine. Butoanele special rotunjite fac rufele mai moi, cutele sunt reduse, iar rufele sunt pregătite optim pentru călcare. Tehnologia specială a bilelor pentru uscător Dr. Beckmann ridică și separă articolele individuale de rufe, scurtând astfel timpul de uscare și economisind energie. Aromele de rufe Dr. Beckmann conferă textilelor un parfum proaspăt și de lungă durată. Compozitiile cu parfum special incapsulat isi elibereaza parfumul nu numai imediat dupa spalare, ci si atunci cand scoti rufele din dulap si le porti. Cu fiecare mișcare și fiecare frecare, se eliberează puțin mai mult parfum de rufe, așa că ești răsfățat zi de zi. Lucrul special la parfumurile de rufe Dr. Beckmann este ca sunt potrivite pentru toate tipurile de textile. Chiar și pentru textile din microfibre și lenjerie funcțională, deoarece parfumurile de rufe nu au în mod deliberat efectele de catifelare a țesăturilor. Datorită dozării individuale a concentratului de parfum, intensitatea parfumului poate fi ușor ajustată după dorință. În plus, aromele de rufe sunt testate dermatologic. Datorită dozării individuale a concentratului de parfum, intensitatea parfumului poate fi ușor ajustată după dorință. În plus, aromele de rufe sunt testate dermatologic. Datorită dozării individuale a concentratului de parfum, intensitatea parfumului poate fi ușor ajustată după dorință. În plus, aromele de rufe sunt testate dermatologic.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

capacitate 50 ml, 1 buc.
Observații 1 minge uscător incl. flacon de probă de parfum de rufe
Potrivit pentru uscător de rufe
Compatibil cu toate tipurile de textile
parfum Varianta de parfum „Primăvara”
caracteristică Rufe mai moi, țesături mai fine, timpi de uscare mai scurti. Potrivit și pentru microfibră și lenjerie funcțională
Informații suplimentare Puneți bila uscătorului în poziție verticală în uscător cu rufele umede, porniți imediat uscătorul în programul dorit.
Notă Nu este potrivit pentru programe scurte de uscător
Accesoriile opționale cu parfumurile de rufe dr Beckmann pot fi combinate
instrucțiuni de siguranță Parfum pentru rufe: P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Conține metilizotiazolinonă, poate provoca reacții alergice.

Dr.Beckmann
1901

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare