Dr.Beckmann stain devil Grasimi si sosuri, agenti de curatare

Dr.Beckmann stain devil Grasimi si sosuri, agenti de curatare



Stain diavolul „Fatty & Sauces” de Dr. Beckmann lucrează cu o formulă specială de dizolvare a grăsimilor care combină diverși agenți tensioactivi extrem de eficienți. Acestea udă pata și o desprind de țesătură. Pata poate fi apoi îndepărtată cu ușurință prin spălare sau tamponare. Stain Devil „Fatty & Sauces” îndepărtează petele din sos, sosuri de paste, sosuri de roșii, sosuri de condimente, dips, sosuri grase, condimente, sosuri de grătar, ketchup, unt, margarină, maioneză, pesto, uleiuri vegetale, uleiuri pentru salate, sosuri pentru salate , dressings, mustar, ciocolata, nuci - Crema de nougat si grasime/ulei de gatit.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Observații Protejează culorile și țesăturile
caracteristică Cu multi-degresant
Informații suplimentare Umeziți bine pata cu Stain Devil's Liquid, apoi lăsați-o să acționeze 5-10 minute. Apoi spălați țesătura ca de obicei sau tamponați complet pata cu o cârpă umedă după ce ați îndepărtat pata.
Notă Nu este potrivit pentru covoare, piele
instrucțiuni de siguranță H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P305 + P351 + P338: ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea. P337 + P313 Dacă iritația ochilor persistă: Consultați un medic.

Dr.Beckmann
4031

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare