Impregnator Dr.Beckmann High-Tech, 250ml, detergent

Impregnator Dr.Beckmann High-Tech, 250ml, detergent



Impregnatorul dr Beckmann High-Tech a fost dezvoltat special pentru impregnarea îmbrăcămintei sport. Impregnează toate textilele sintetice lavabile, sintetice high-tech, membrane și softshell. Recomandat și pentru îmbrăcămintea GoreTex® și SympaTex®. Îmbrăcămintea de exterior a devenit un partener indispensabil pentru mulți. Acestea permit un stil de viață activ, indiferent de condițiile meteorologice, deoarece sunt impermeabile la apă și murdărie. Cu toate acestea, stratul respingător al îmbrăcămintei funcționale, de exterior și sport se poate pierde în timp din cauza utilizării intense și spălării frecvente. Formula fără fluorocarbon a impregnatorului de înaltă tehnologie Dr. Beckmann cu efect de mărgele duo reactivează proprietățile de respingere a apei și murdăriei ale membranei și menține respirabilitatea. dr

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


impregnare tip mai curat
capacitate 250 ml
Potrivit pentru îmbrăcăminte
tip spalatorie Imbracaminte functionala, imbracaminte sport, imbracaminte outdoor
Compatibil cu Also for GoreTex® și SympaTex®
Scopul de utilizare Impregnare pentru îmbrăcăminte sport și îmbrăcăminte de exterior
domeniul de aplicare În casă, aparate de uz casnic
material fără fluorocarbon
Observații Eficient imediat fără tratament termic
caracteristică Pentru toate textilele sintetice lavabile, high-tech, sintetice, cu membrană și softshell, potrivite și pentru corturi, rucsacuri și copertine (aplicare cu burete)
Informații suplimentare Spălați hainele conform instrucțiunilor de îngrijire, lăsați-le umede în mașina de spălat, adăugați agent de impregnare high-tech în compartimentul principal de spălare. Se spala la 30°C pe un ciclu delicat, apoi se indeparteaza textilele, se stoarce usor si se usuca la aer.
Notă Pentru o pregătire ideală, detergentul textil funcțional Dr. Use Beckmann.
instrucțiuni de siguranță H315 Provoacă iritarea pielii. H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P264 Spălați-vă bine mâinile după manipulare. P305 +P351 +P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea. P337 +P313 Dacă iritația ochilor persistă: Consultați un medic.

Dr.Beckmann
6531

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: