Dr.Beckmann ADVANCED color și capcană murdărie, 22 cârpe, detergent

Dr.Beckmann ADVANCED color și capcană murdărie, 22 cârpe, detergent



dr Datorită combinației dintre structura testată și testată din microfibre și noile molecule de captare a culorii, capcanele de culoare și murdărie Beckmann ADVANCED oferă o protecție perfectă împotriva decolorării rufelor. Fibrele extrafine ale microfibrei asigură o suprafață deosebit de mare, astfel încât particulele de vopsea și de murdărie pot fi absorbite rapid din apă și legate în siguranță în cârpă. Moleculele care captează colorantul sunt eliberate din cârpă la începutul ciclului de spălare. Acestea leagă vopseaua care se scurge peste tot în apă, astfel încât aceasta să nu se mai poată așeza pe alte textile. Captoarele de culoare practice de la Dr. Beckmann oferă multe avantaje, cum ar fi protecție perfectă împotriva decolorării pentru rufele colorate și ușoare, precum și pentru textilele cu conținut de alb și efectul de strălucire a culorii pentru culori luminoase. Spălarea diferitelor culori împreună înseamnă

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

tip mai curat aditiv detergent
capacitate 22 buc
Potrivit pentru îmbrăcăminte
tip rufe Spălare multicoloră
Scopul utilizării Spălarea fără griji a hainelor de diferite culori
scopul aplicatiei aparate de uz casnic
Remarci Protectie perfecta impotriva decolorarii pentru rufe colorate si usoare, textile cu continut alb
caracteristică Prosoape practice cu care se spala
Informatii suplimentare Umpleți mașina de spălat cu rufe, folosiți doze normale de detergent colorant. În funcție de intensitatea culorii, puneți 1-2 cârpe în tambur și începeți programul de spălare dorit. Aruncați cârpa la gunoiul menajer după spălare.
Înștiințare Pentru textilele închise la culoare, intense, care sângerează puternic, Dr. Folosiți vopsea și capcană de murdărie Beckmann ULTRA.
instructiuni de siguranta P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Dr.Beckmann
4721

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare