Dr.Beckmann Dishwasher Hygiene Cleaner, 75g, agent de curățare

Dr.Beckmann Dishwasher Hygiene Cleaner, 75g, agent de curățare



În timp, grăsimea și reziduurile pot duce la mirosuri neplăcute și defecțiuni în mașina de spălat vase. Detergentul de igienă pentru mașina de spălat vase dr Beckmann nu numai că previne acest lucru, ci și elimină în mod fiabil 99,9% dintre bacteriile și ciupercile din mașina de spălat vase. La fiecare proces de spălare, murdăria și reziduurile de agent de curățare pot rămâne în etanșări, îmbinări și în zone ascunse. Garnitura si marginile din cauciuc sunt curatate si ingrijite cu carpa speciala inclusa, iar pulberea curata igienic masina de spalat vase din interior. Piesele care sunt deosebit de greu accesibile, cum ar fi sita, scurgerea, pompa de apă și brațele de pulverizare, sunt curățate igienic și mirosurile sunt îndepărtate. Pentru că doar o mașină de spălat vase curată oferă vesela și tacâmurile curate.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

capacitate 75g
Caracteristici Dezinfectant
Potrivit pentru mașini de spălat vase
Scopul de utilizare Curăță igienic interiorul mașinii de spălat vase
domeniul de aplicare aparate de uz casnic
Observații Îndepărtează reziduurile, grăsimea și 99,9% din bacterii și ciuperci
caracteristică Cu parfum de lămâie
Informații suplimentare Utilizați cârpa pentru a curăța garniturile de cauciuc și marginile mașinii de spălat vase goale. Umpleți compartimentul de dozare pentru tablete/pulbere cu cantitatea maximă de pulbere, stropiți restul pe podeaua mașinii. Nu adăugați detergent de vase! Porniți programul de spălare la cel puțin 60°C.
Accesorii disponibile Pânză specială pentru etanșări și îmbinări
instrucțiuni de siguranță H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P280 Purtați protecție pentru ochi/față. P305 +P351 +P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea. P337+P313 Dacă iritația ochilor persistă: Consultați un medic. P501 Aruncați conținutul/recipientul la un punct de colectare a deșeurilor periculoase sau speciale. Utilizați produsele biocide cu prudență. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.

Dr.Beckmann
4911

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare