Dr.Beckmann sapun biliar intens, 500g, detergent

Dr.Beckmann sapun biliar intens, 500g, detergent



Dr Beckmann Stain Salt Gall Soap Intensive este deja eficient la temperaturi de spălare de la 20°C datorită amplificatorului său de temperatură scăzută. Puterea oxigenată a dispozitivului de îndepărtare a petelor îndepărtează petele colorate, care se pot înălbi, precum petele de cafea, ceai, fructe sau vin roșu. Săpunul biliar suplimentar funcționează împotriva petelor de grăsime și ajută la slăbirea petelor amestecate. Derivații de celuloză leagă particulele de murdărie din spumă, previn îngrijirea și asigură prospețimea culorii. Rufele sunt astfel curate din punct de vedere igienic. Chiar și în cicluri de spălare la rece și scurte, petele sunt îndepărtate, iar culorile își păstrează luminozitatea. Săpunul biliar a fost întotdeauna un mijloc încercat și testat de îndepărtare a petelor, cu proprietăți excelente de dizolvare a grăsimilor. Astăzi, produsele de săpun biliar Dr. Beckmann se bazează pe materii prime selectate de origine controlată și sunt de calitate constantă, înaltă. Ingredientele active din săpunul biliar protejează mediul înconjurător și sunt prietenoase pentru consumator, ușor biodegradabile și testate dermatologic.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


detergent de rufe tip curat
capacitate 500g
Potrivit pentru îmbrăcăminte
tip rufe Rufe colorate, rufe albe
Compatibil cu Pentru toate textilele lavabile și rezistente la culoare
Scopul utilizării Eliminator de pete dovedit
domeniul de aplicare în casă
material Săpun biliar, derivați de celuloză
Observatii Prospetimea culorii si protectie la gri
caracteristică Deja eficientă de la 20°C
Informații suplimentare Puneți 50 g (aprox. 3-4 linguri) de pulbere pentru îndepărtarea petelor în plus față de detergent în compartimentul pentru detergent al ciclului principal de spălare
Notă Nu este potrivit pentru lână (nouă), mătase
instrucțiuni de siguranță H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P280 Purtați protecție pentru ochi/față. P305 +P351 +P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea. P337+P313 Dacă iritația ochilor persistă: Consultați un medic.

Dr.Beckmann
4211

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare