Dr.Beckmann Fleckteufel fructe și băuturi, agenți de curățare

Dr.Beckmann Fleckteufel fructe și băuturi, agenți de curățare



Pudra de diavol de pete „Fruit & Drinks” de la Dr. Beckmann funcționează pe baza unei formule cu oxigen activ care albește și îndepărtează pata într-un mod blând cu culoarea și țesătura. Petele de cafea, petele de vin roșu și multe alte pete sunt, de asemenea, îndepărtate eficient, fără a deteriora materialul textil. Diavolul de pete „Fruit & Beverage” îndepărtează petele din băuturile alcoolice, sucuri de legume, vin roșu, suc, cola, cacao, cafea și băuturi care conțin cafea, limonadă, ceai, terci pentru bebeluși, mâncare pentru copii, oțet balsamic, fructe de pădure, curry, legume , galben, iod, dulceață, fructe, vărsături și excremente (animale). De asemenea, îndepărtează petele de mucegai și mucegai.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Observații Protejează culorile și țesăturile
caracteristică Cu amplificator de oxigen activ
Informații suplimentare Umeziți pata cu apă și stropiți suficientă pulbere, apoi umeziți din nou. Scoateți pulberea după aprox. 60 de minute și spălați materialul ca de obicei sau tamponați complet pata cu o cârpă umedă.
Notă Nu este potrivit pentru covoare, piele, mătase, viscoză, lână (nouă).
instrucțiuni de siguranță H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P305 + P351 + P338: ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea. P337 + P313 Dacă iritația ochilor persistă: Consultați un medic.

Dr.Beckmann
4081

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare