Kit de spălare, protecție și lubrifiere Muc-Off, detergent (detergent + spray de protecție + lubrifiant pentru lanț)

Kit de spălare, protecție și lubrifiere Muc-Off, detergent (detergent + spray de protecție + lubrifiant pentru lanț)



Setul Wash, Protect & Lube Kit conține 1 litru de detergent Nano Tech pentru biciclete, 400 ml MO-94 Spray multifuncțional și 50 ml lubrifiant pentru lanț Wet Lube. Nano Tech Bike Cleaner de la Muc-Off este soluția clasică de curățare roz pentru biciclete. Are o putere de curățare incredibilă, deoarece funcționează cu nanotehnologie revoluționară care descompune murdăria la un nivel microscopic, menținând și menținând finisajul delicat al bicicletei. Este complet biodegradabil, lipsit de acizi și solvenți, sigur pe toate suprafețele și chiar potrivit pentru frâne cu disc și plăcuțe de frână. Curăță materiale precum plasticul, carbonul, aluminiul, titanul fără a ataca părțile sensibile precum garniturile sau vopseaua. După ce bicicleta a fost curățată temeinic cu Nano Tech Bike Cleaner, este timpul pentru o protecție suplimentară. Spray-ul multifuncțional MO-94 de la Muc-Off protejează suprafețele metalice de rugină și coroziune, elimină scârțâiturile, pătrunde în piesele blocate și ruginite, deplasează umezeala pentru a preveni ruginarea, protejează electronicele și previne urmărirea electrică, lubrifiază echipamentele și toate piesele pentru o muncă lină. Îndepărtează chiar și grăsimea, murdăria și alte murdărie de pe suprafețe și este foarte ușor de utilizat. Spray-ul multifuncțional MO-94 vine într-o cutie de pulverizare tradițională. Muc-Off's Wet Lube este un lubrifiant ultradurabil pentru lanțuri de biciclete pentru distanțe lungi, special formulat pentru distanțe lungi în condiții umede sau noroioase. Formula specială, ecologică, hidrofugă a lubrifiantului umed pătrunde adânc în zalele lanțului și oferă o lubrifiere de lungă durată și o protecție completă. Aditivii integrați pentru presiune extremă acoperă fiecare parte a verigii lanțului și asigură o schimbare lină și mătăsoasă a treptei și un lanț de transmisie extrem de eficient. Wet Lube este ideal pentru biciclete de șosea, ciclocross și MTB, pentru lanțuri, cabluri, schimbătoare și schimbătoare față.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Tip consumabile de curățenie
conservare tip mai curat
Potrivit pentru bicicleta
Scopul utilizării Produs de curățare rapid și eficient pentru biciclete + spray de protecție + lubrifiant pentru lanț
domeniul de aplicare vehicule
Observatii set 3 piese
Informații suplimentare Sticlă de pulverizare / cutie de pulverizare / sistem de pipetă practic pentru aplicare ușoară
Observați Wet Lube pentru condiții umede și noroioase
Greutate 1,6 kg
instrucțiuni de siguranță pentru Nano Tech Bike Cleaner:
H319 Provoacă o iritare gravă a ochilor. P264 Spălați bine pielea contaminată după manipulare. P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea.
Pentru spray multifuncțional MO-94:
Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate sparge dacă este încălzit. H336 Poate provoca somnolență și amețeli. P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P210 A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Nu fuma. P251 Nu perforați și nu ardeți, chiar și după manipulare. P260 A nu se inspira spray-ul. P211 Nu pulverizați pe o flacără deschisă sau pe altă sursă de aprindere. P271 Utilizați numai în aer liber sau într-o zonă bine ventilată. P301+P310 ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Sunați imediat un CENTRU DE TOXICOLOGIE/un medic. P304+P340 ÎN CAZ DE INHALARE: Transportați persoana la aer curat și păstrați-l confortabil pentru respirație. P331 NU provocați vărsăturile. P410+P412 A se proteja de lumina soarelui. Nu expuneți la temperaturi peste 50°C/122°F. P403 A se păstra într-un loc bine ventilat. P501 Aruncați conținutul/recipientul în conformitate cu reglementările locale/regionale/naționale/internaționale.

Muc-Off
MU-KIT-08501

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare