Jucărie de construcție lego 76401 harry potter hogwarts™ pentru salvarea lui sirius (extensie de castel cu figură buckbeak)



Retrăiește scena îndrăzneață de salvare a lui Sirius din Harry Potter și Prizonierul Azkaban cu acest magic LEGO Harry Potter Hogwarts Rescue: Sirius Rescue (76401). O evaziune palpitantă de închisoare și un zbor sălbatic pe spatele lui Buckbeak Hipogriful dau viață acestei aventuri la Hogwarts pentru fanii filmelor Harry Potter. Bazat pe scene memorabile din Harry Potter și Prizonierul Azkaban, acest set de joacă versatil include trei minifigurine emblematice - Harry Potter, Hermione Granger și Sirius Black - plus o figură Buckbeak Hipogriful cu aripi articulabile și spațiu pe spate pentru un pasager. O celulă din Turnul Hogwarts este scena unei operațiuni de salvare îndrăznețe, iar mătura lui Harry Potter este pe cale să-i ducă pe copii la următoarea lor aventură magică! Această jucărie LEGO Harry Potter este unul dintr-o gamă de seturi modulare care pot fi asamblate ca o extensie a castelului LEGO Harry Potter. Include, de asemenea, 2 cărți de vrăjitor aleatorii pe care copiii le pot colecta (16 în total). Cu aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție, copiii pot vedea, mări și roti modelul Harry Potter în timp ce construiesc, oferind un sentiment uimitor de imersiune și interacțiune în timpul procesului de construcție. Acest set LEGO Harry Potter este o jucărie cu adevărat magică pentru copiii cu vârsta peste 8 ani și fanii lumii magice a lui Harry Potter. care poate fi pus împreună ca o expansiune LEGO Harry Potter Castle. Include, de asemenea, 2 cărți de vrăjitor aleatorii pe care copiii le pot colecta (16 în total). Cu aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție, copiii pot vedea, mări și roti modelul Harry Potter în timp ce construiesc, oferind un sentiment uimitor de imersiune și interacțiune în timpul procesului de construcție. Acest set LEGO Harry Potter este o jucărie cu adevărat magică pentru copiii cu vârsta peste 8 ani și fanii lumii magice a lui Harry Potter. care poate fi pus împreună ca o expansiune LEGO Harry Potter Castle. Include, de asemenea, 2 cărți de vrăjitor aleatorii pe care copiii le pot colecta (16 în total). Cu aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție, copiii pot vedea, mări și roti modelul Harry Potter în timp ce construiesc, oferind un sentiment uimitor de imersiune și interacțiune în timpul procesului de construcție. Acest set LEGO Harry Potter este o jucărie cu adevărat magică pentru copiii cu vârsta peste 8 ani și fanii lumii magice a lui Harry Potter. oferind un sentiment uimitor de imersiune și interacțiune în timpul procesului de construcție. Acest set LEGO Harry Potter este o jucărie cu adevărat magică pentru copiii cu vârsta peste 8 ani și fanii lumii magice a lui Harry Potter. oferind un sentiment uimitor de imersiune și interacțiune în timpul procesului de construcție. Acest set LEGO Harry Potter este o jucărie cu adevărat magică pentru copiii cu vârsta peste 8 ani și fanii lumii magice a lui Harry Potter.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Harry Potter
piese 345 buc
Conținut/Echipament • Această expansiune a castelului include 3 minifigurine: Harry Potter și mătura lui, Hermione Granger și Sirius Black. Siluetă cu cioc cu aripi articulabile și spațiu pe spate pentru o minifigurină. 2 cărți aleatorie Vrăjitor (din 16 în total).
varsta recomandata de la 8 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Caracteristică Cu aplicația LEGO gratuită Instrucțiuni de construcție, copiii pot vedea, mări și roti modelul pe măsură ce se construiește, oferind un sentiment uimitor de imersiune și interacțiune în timpul procesului de construcție.
Mai multe informații Acest set versatil măsoară peste 31 cm înălțime, 22 cm lățime și 10 cm adâncime. Copiii pot construi celula închisorii în Turnul Hogwarts și pot conecta setul LEGO Harry Potter la alții din serie.
dimensiune Lățime: 262 mm x Înălțime: 59 mm x Adâncime/Lungime: 282 mm
greutate 552 grame

LEGO
76401

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare