Lego 76831 duelul lui disney și pixar în anul lumină cu jucărie de construcție zurg (jucărie spațială care poate fi construită, include...



Zboară în lumea filmului Disney și Pixar Lightyear! Porniți-vă laserul pentru a opri răul Mech Zurg să fure pila de combustibil a lui Buzz Lightyear. Dă-i lui Izzy împușcatorul cu herghelii, astfel încât ea să-l poată opri pe răufăcător. Apoi ajută-l pe Buzz să pună pachetul de rachete. Apoi lansați Buzz în zbor și opriți-l pe Zurg cu împușcatorul lui cu laser! Împreună îl puteți învinge pe ticălos! Fanii spațiului pot fi atrași în lumea captivantă a lui Disney și Pixar Lightyear cu jucăria spațială Duel with Zurg (76831). Această jucărie creativă, construibilă pentru copiii cu vârsta peste 7 ani, aduce distracție ieșită din lumea asta, în timp ce micii Space Rangers se alătură minifigurinelor Buzz Lightyear și Izzy și pisica Sox pentru a-l învinge pe răufăcătorul Zurg și pentru a recupera pila de combustibil. Fanii pot reinterpreta scene din film, de exemplu povestea din spatele jucăriei LEGO Buzz Lightyear. Luptă împotriva maleficului împărat Zurg ca o figură de acțiune LEGO Mech cu brațe și picioare articulabile, pistolul cu șurub al lui Izzy și laserul pentru încheietura mâinii lui Buzz. De asemenea, această jucărie spațială îi încurajează pe fani să se abată de la scenariu și să inventeze noi povești de luptă interesante care îi învață că, dacă lucrează împreună ca o echipă, îi pot învinge pe cei răi!

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


serialele Disney și Pixar's Lightyear
piese 261 bucati
Conținut/Echipament 2 minifigurine, inclusiv Buzz Lightyear, o pisică robot LEGO, o figurină robot, un robot de jucărie construibil cu membre articulabile și 3 arme.
varsta recomandata de la 7 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Poate fi combinat cu Cyclops Chase (76830) și XL-15 Starfighter (76832)
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Robotul diabolic construibil are peste 14 cm înălțime.

LEGO
76831

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare