Globber elite deluxe cu roți luminoase, scuter

Globber elite deluxe cu roți luminoase, scuter



Trotineta Elite Deluxe oferă o mulțime de distracție de condus cu ghidon colorat și mânere optimizate în două culori. Un nou concept de design permite plierea ușoară. O altă caracteristică a scuterului sunt roțile care emit lumină. Întărită cu nailon, platforma foarte stabilă cu 2 straturi este mai joasă și foarte lată, astfel încât ambele picioare pot fi așezate mai ușor. Banda de rulare bi-injectabilă este formată din material cauciucat anti-alunecare. In acest fel, puntea asigura un control optim si creste confortul si controlul. Blocarea direcției comutabilă face să înveți să conduci ușor și sigur. Ghidonul este reglabil pe inaltime si astfel poate fi adaptat optim la marimea copilului. Mânerele ergonomice cu design bi-injecție sunt durabile și confortabile.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Elite Deluxe
limba germana
Conținut/Echipament Scuter pliabil cu roți iluminate, blocare a direcției, platformă coborâtă, cauciucată cu 2 straturi, mânere ergonomice în două culori, ghidon reglabil pe înălțime, frână cu frecare cu dublă injecție de mare impact cu protecție pentru spițe, roți din PU turnat Super High Rebound, 120 mm și rulmenți cu bile ABEC 5 de 80 mm
varsta recomandata de la 36 luni la 9 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
scutere de tip vehicul
capacitate de transport 50 kg
tricicletă de construcție
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane cu greutatea peste 50 kg!
Atenție: purtarea echipamentului individual de protecție (cască, genunchiere, cotiere și suporturi pentru încheietura mâinii) este insistent recomandată. Atenție: pericol de cădere, vă rugăm să utilizați cu precauție. Această jucărie necesită o mare dexteritate pentru a evita căderile și coliziunile cu terți. Interzis copiilor peste 50 kg. A nu se utiliza pe drumurile publice.
caracteristică cu role ușoare
greutate 2,7 kg

GLOBBER
444-402

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare