Jucărie de construcție lego 21189 minecraft the skeleton dungeon (setul include peșteri, figuri de schelet, creaturi inamice și accesorii)

Jucărie de construcție lego 21189 minecraft the skeleton dungeon (setul include peșteri, figuri de schelet, creaturi inamice și accesorii)



LEGO Minecraft The Skeleton Dungeon (21189) este o jucărie plină de acțiune pentru jucătorii Minecraft cu vârsta de peste 8 ani. Acest set de joc versatil pune un speolog împotriva scheletelor inamice într-un mediu multi-biom care include o cavernă plină cu stalagmite și stalactite. Peștera luxuriantă are tufișuri, viță de vie, lut și torțe, iar temnița cu schelet are un generator de schelet rotativ. Împingerea uneia dintre stalagmite lasă pietrele să se prăbușească asupra creaturilor ostile, iar răsturnarea unui perete dezvăluie un al treilea schelet. Elementele accesorii includ o arbaletă și un târnăcop, precum și un cufăr cu disc, pâine și un os. Deci totul este acolo pentru a permite jucătorilor Minecraft să descrie nenumărate aventuri creative! Seturile LEGO Minecraft le permit copiilor să experimenteze jocurile video populare într-un mod complet diferit. Creaturile, scenele și caracteristicile familiare prind viață cu cărămizile LEGO și cu propria ta creativitate. Copiii cu vârsta peste 8 ani vor adora această versiune jucabilă a jocului video. Este o idee grozavă de cadou pentru zile de naștere, Crăciun sau doar ca o surpriză.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Minecraft
piese 364 bucati
Conținut/Echipament Set LEGO Minecraft biomi e3 - o peșteră de calcar cu stalagmite, stalactite și o funcție de zdrobire de roci, o peșteră luxuriantă cu tufișuri, lut și torțe și o temniță cu un generator de schelet. O figură speologo, 3 figurine schelete și alte accesorii, cum ar fi 2 arbalete, un târnăcop, o pâine, un os și un cufăr cu disc de vinil.
Varsta recomandata de la 8 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Set de joacă versatil: Acest model versatil, remodelabil are 14 cm înălțime, 19 cm lățime și 14 cm adâncime și oferă posibilități de joacă nesfârșite.

LEGO
21189

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare