Jucărie de construcție lego 10975 duplo animalele sălbatice ale lumii (cu sound brick)

Jucărie de construcție lego 10975 duplo animalele sălbatice ale lumii (cu sound brick)



Micuții fani ai animalelor pot experimenta lumea animalelor sălbatice cu setul de joacă LEGO DUPLO Animale sălbatice ale lumii (10975). Această jucărie educațională pentru vârsta de peste 2 ani include multe figurine de animale, atât animale jucărie pentru copii, cât și animale adulte, cu care copiii se pot juca în habitatul natural al animalelor. Setul este plin de detalii autentice și oferă o mulțime de oportunități copiilor de la 2 ani și peste să se joace și să învețe. Cu această jucărie cu animale și grădină zoologică, îți poți duce preșcolarul într-un tur mondial al lumii animale, oprindu-te pe toate cele 7 continente! Copiii vor descoperi panda de jucărie în Asia, elefanți și lei de jucărie în Africa, căprioare în Europa, o alpaca în America de Sud, un urs în America de Nord, un koala în Australia, pinguini în Antarctica... și multe altele! Cu o piatră sonoră care redă zgomotele animalelor și ambientale și un covoraș de joacă pliabil ca o hartă a lumii, este un cadou minunat pentru copiii iubitori de natură. Seturile de animale LEGO DUPLO sunt jucăriile ideale pentru copiii mici. Au fost proiectate cu experiență, cu cărămizi LEGO DUPLO pentru copii, povești distractive, culori strălucitoare, personaje diferite și o mulțime de detalii pentru a le oferi celor mici un început de viață interesant.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria DUPLO
piese 142 buc
Conținut/Echipament Set de 22 de figurine de animale: panda, elefant, leu, căprior, koala, pinguin, girafă, maimuță, crocodil, alpaca și multe altele. Casa leului și alte accesorii, cum ar fi un tobogan, copaci, flori și fructe, un saltea de joacă ca o hartă a lumii și o cărămidă sonoră.
învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 24 luni
grup țintă copii mici, copii de grădiniță
material plastic
sunet Da
Mai multe informații Covorașul de joacă are peste 99 cm lungime și 50 cm lățime. Partea Europa măsoară peste 25 cm înălțime, 20 cm lățime și 17 cm adâncime.
Accesoriile prezinta 3x baterii LR44
dimensiune Lățime: 480 mm x Înălțime: 124 mm x Adâncime/Lungime: 582 mm
greutate 3,2 kg

LEGO
10975

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare