Lego 75578 avatar jucăria de construcție a recifului metkayina (cu 4 minifigurine)

Lego 75578 avatar jucăria de construcție a recifului metkayina (cu 4 minifigurine)



Acest set de jucării LEGO Avatar the Metkayina Reef (75578) pentru copii cu vârsta peste 9 ani va capta imaginația tuturor iubitorilor de film și a fanilor Avatar. Setul LEGO Avatar prezintă un sat al clanului Metkayina, cuibărit în arborii de mangrove extraterestre ai Pandorei, deasupra recifelor de corali colorate. Copiii și fanii filmelor își pot recrea momentele preferate din Avatar: The Way of Water și pot crea scene dinamice sau povești de rol cu ​​minifigurinele Neytiri, Kiri, Ronal și Tonowari și cu armele și accesoriile lor cool de jucărie. Acest set de avatar include, de asemenea, instrucțiuni de construcție ilustrate, ușor de urmărit și aplicația LEGO Builder - un însoțitor digital de construcție cu instrumente intuitive de zoom și rotire pentru a vizualiza modelele din toate unghiurile pe măsură ce construiești.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

avatar de serie
piese 528 bucati
Conținut/Echipament Setul de joacă Pandora include satul natal Metkayina extrem de detaliat, un recif de corali Pandora, canoe, vâslă, lanternă și sulița cu două capete a lui Tonowari, plus alimente și articole de bucătărie asortate. 4 minifigurine LEGO: Neytiri, Kiri, Ronal și Tonowari.
varsta recomandata de la 9 ani
grup țintă școlari, tineri
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Instrucțiuni de construcție printate și digitale: Funcțiile disponibile în aplicația gratuită LEGO® Builder pentru smartphone-uri și tablete permit copilului dvs. să mărească, să rotească și să vadă vizualizări digitale ale modelelor din acest set din orice unghi.
Mai multe informații Cabana principală are 19 cm înălțime, 41 cm lățime și 25 cm adâncime. Acest set de joc cu avatar LEGO se combină cu alte produse pentru avatare LEGO, permițând copiilor să-și extindă opțiunile de joacă și să-și construiască propria versiune a Pandora. De asemenea, este un cadou fantastic de colecție și de ziua de naștere pentru copii și fanii Avatar cu vârsta de peste 9 ani.

LEGO
75578

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare