Lego 41964 dots disney mickey & minnie jucărie de construcție cutie creativă pentru întoarcerea la școală (set de artizanat 6 în 1 cu brelocuri pentru genți, autocolante și kit de birou)

Lego 41964 dots disney mickey & minnie jucărie de construcție cutie creativă pentru întoarcerea la școală (set de artizanat 6 în 1 cu...



Setul LEGO DOTS Disney „Cutie creativă înapoi la școală Mickey și Minnie” este un cadou grozav pentru tinerii designeri și toți fanii Disney cu vârsta de 6 ani și peste. Acest set va fi discutat la următoarea întâlnire de joc! Setul include 6 accesorii DOTS diferite pentru a decora: un set de birou cu 2 sertare și urechi Mickey Mouse, o ramă pentru tablouri, un suport pentru note cu un compartiment secret, 2 brelocuri pentru genți plate și un autocolant. O mulțime de pietre, de exemplu 10 elemente exclusive cu personaje Disney imprimate pe ele, te invită să-ți creezi propriile modele. Copiii pot combina pietrele în nenumărate modele pe accesorii și își pot exprima interesele cu modelele.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria DOTS
piese 669 piese
Conținut/Echipament Set de artizanat 6-în-1 cu un set de birou cu 2 sertare, o ramă, un suport pentru note, 2 brelocuri personalizabile pentru genți, un autocolant și o mulțime de pietre colorate și elemente exclusive imprimate cu personajele Disney Mickey și Minnie.
varsta recomandata de la 6 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Setul de birou cu 2 sertare are 9 cm înălțime, 13 cm lățime și 14 cm adâncime.

LEGO
41964

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare