Playmobil 71012 jucărie de construcție pentru îngrijirea furnicarului wiltopia

Playmobil 71012 jucărie de construcție pentru îngrijirea furnicarului wiltopia80,00 lei

Pe măsură ce soții Palmers își încep explorarea, ei găsesc un pui de furnicar care tânjește după mama sa. Lu își asumă responsabilitatea de a găsi mama furnicar, o sarcină aparent imposibilă. La sfârșitul șederii ei în Amazon, după o căutare aproape fără speranță, Lu o găsește pe mama furnicar pe un furnicar și aduce copilul înapoi la mama sa, care îl acceptă bucuroasă. Chiar dacă Lu și-ar fi dorit să-l păstreze pe puiul de furnicar ca prieten pe viață, ea simte că puiul de furnicar aparține naturii și cu mama sa. Limba lungă a siluetei de furnicar nou proiectată este articulată și poate fi împinsă în afară, astfel încât să poată „mânca” furnicile autocolante. Setul contine doua figurine pentru copii PLAYMOBIL, un furnicar cu bebelus, un furnicar cu plante, o caruta de mana, un card de cunoastere a animalelor si multe alte accesorii. Cu o nouă dimensiune a figurii pentru copii de 5,75 cm.

Cantitate
DISPONIBILITATE | 38 BUCATI Livrare: 06.12.2023 - 22.12.2023
stoc furnizor


 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Wiltopia
piese 39 buc
Conținut/Echipament Cifre: 1 băiat, 1 fată; Animale: 1 furnicar, 1 furnicar tânăr, 1 șopârlă; Accesorii: 1 cuib de furnici cu plante, 1 căruță, 1 hrană pentru animale, 1 borcan de gem, 1 husă cu centură, 1 foaie de autocolante „Furnici”, 1 fișă de cunoștințe „Anteater”
varsta recomandata de la 4 ani la 10 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Caracteristică Pentru acea parte suplimentară de cunoștințe: aplicația web Wiltopia oferă conținut audio și video grozav suplimentar și îi duce pe copii chiar în habitatul animalelor. Pur și simplu scanați codul QR de pe cardul de colectare a animalelor și lumea detaliată a animalelor și a plantelor va veni acasă. Cu funcția AR, este posibil și un selfie cu furnicarul. Acesta este modul în care transferul de cunoștințe funcționează cu distracție și efect de învățare.
Mai multe informații Wiltopia - minunat pentru mediu Wiltopia este prima gamă de produse PLAYMOBIL care constă în medie peste 80% din materiale durabile. Deșeurile de plastic sortate primesc o nouă viață și servesc drept sursă de material pentru această lume extraordinară a jocului. Acest lucru economisește resurse și, mai ales, mediul înconjurător. Desigur, toate produsele Wiltopia îndeplinesc standardele obișnuite de siguranță ridicate și calitatea și durabilitatea PLAYMOBIL dovedite.

PLAYMOBIL
71012

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare