Jucărie de construcție lego 75332 star wars at-st (cu minifigurine ewok wicket și scout trooper și bloc de construcție de pornire, set 2022)

Jucărie de construcție lego 75332 star wars at-st (cu minifigurine ewok wicket și scout trooper și bloc de construcție de pornire, set 2022)



Setul de pornire Star Wars „AT-ST” le permite copiilor preșcolari să construiască modele fascinante și să descrie aventuri incitante în universul LEGO Star Wars. Acest cadou grozav pentru copiii cu vârsta peste 4 ani include o versiune 4+ ușor de construit a Walker-ului AT-ST din Star Wars: Întoarcerea Jediului cu un cockpit pentru minifigurină. 3 minifigurine LEGO - Wicket, Scout Trooper și AT-ST Pilot cu arme - plus un speeder și un Ewok Lookout cu copac și catapultă, permiteți copilului dvs. să joace Bătălia de la Endor. Instrucțiuni digitale cu funcții de zoom și rotire sunt disponibile și în aplicația LEGO gratuită Instrucțiuni de construcție, oferindu-i copilului dumneavoastră o experiență de construcție și mai creativă și captivantă. Jucăriile de construcție LEGO Star Wars 4+ sunt cele mai bune seturi pentru a prezenta copiilor cu vârsta peste 4 ani experiența de construcție LEGO și saga Star Wars. Blocurile de pornire facilitează construirea de vehicule, clădiri și altele asemenea. Copiii mici pot construi modelele ei înșiși sau îi pot ajuta pe frații mai mari sau adulții pentru a se juca rapid.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Starwars
piese 87 piese
Conținut/Echipament Set LEGO Star Wars cu un bloc de pornire, Walker AT-ST poabil cu cabina pilot; Ascunzătoare Ewok cu copac și catapultă. 3 minifigurine LEGO: Wicket Ewok cu un arc și săgeată și un Scout Trooper și un pilot AT-ST, fiecare cu un pistol blaster.
varsta recomandata de la 4 ani
grup țintă copii de grădiniță
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informații Această cărămidă LEGO AT-ST măsoară peste 12 cm înălțime, 6 cm lungime și 8 cm lățime. Modelul se potrivește cu ușurință într-un rucsac pentru copii pentru a oferi distracție în deplasare.

LEGO
75332

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare