Jucărie de construcție lego 10972 duplo animale sălbatice din ocean

Jucărie de construcție lego 10972 duplo animale sălbatice din ocean



Luați-i pe iubitorii de animale mici într-o călătorie imaginativă pe fundul mării cu jucăria LEGO DUPLO Creaturi oceanice (10972) pentru copii 2+ cu personaje animale distractive. Lasă-ți imaginația să alerge sub apă și joacă-te cu jucării pentru adulți și pui de balenă, pești tropicali și o jucărie drăguță cu broasca testoasă în habitatul lor natural. Jucăria creatură marine include, de asemenea, un tobogan de apă distractiv și un covor de joacă pliabil, tridimensional, conceput pentru a explora fundul mării. Există multe de explorat pentru a stârni imaginația și pentru a încuraja abilități importante de dezvoltare în micul tău explorator oceanic. Seturile de animale LEGO DUPLO sunt jucării educative jucăușe pentru copiii cu vârsta peste 2 ani. Au fost create de experți cu povești distractive, culori strălucitoare,

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria DUPLO
piese 32 buc
Conținut/Echipament Set de tobogan cu apă cu figuri de animale: balenă adultă, pui de balenă, pește tropical și o țestoasă. covoraș de joacă tridimensional cu design subacvatic.
învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 24 luni
grup țintă copii mici
material plastic
Mai multe informații Covorașul de joacă măsoară peste 24 cm înălțime, 26 cm lățime și 24 cm adâncime. Peștera de corali măsoară peste 19 cm înălțime, 6 cm lățime și 18 cm adâncime. .
dimensiune Lățime: 262 mm x Înălțime: 96 mm x Adâncime/Lungime: 282 mm
Greutate 701 grame

LEGO
10972

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare