LEGO 10977 DUPLO Primul meu cățeluș și pisoi jucărie de construcție (cu sunet)

LEGO 10977 DUPLO Primul meu cățeluș și pisoi jucărie de construcție (cu sunet)



Copiii cu vârsta peste 18 luni se pot bucura de învățare și de construcție cu jucăria LEGO DUPLO Primul meu cățeluș și pisoi - Cu sunet (10977) pentru copii mici. Preșcolarii își pot construi propriile creații cu figuri de animale drăguțe și cărămizi mari LEGO DUPLO. Acest set LEGO DUPLO include o jucărie drăguță pentru pisică și o jucărie drăguță pentru câine, fiecare constând din 2 părți prietenoase pentru copii mici, ceea ce face ușoară construirea animalelor LEGO DUPLO. Micul tău fan al animalelor va plăcea să-și pună animalul de companie în inelul de jucării. Funcția de sunet inclusă pentru fiecare animal extinde oportunitățile de joacă și de învățare cu sunete care indică că este timpul să mănânci, să te joci, să dormi etc. - o modalitate excelentă de a-i învăța pe copiii cu vârsta sub cinci ani despre rutina zilnică și îngrijirea animalelor de companie. Copiii pot pretinde că își hrănesc animalele de jucărie cu cărămizile de hrănire și accesoriile castronului și pot construi un tort de ziua de naștere, un cadou și un copac cu stea cu cărămizile LEGO DUPLO incluse pentru a extinde distracția creativă.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria DUPLO
piese 22 buc
Set de conținut/echipament cu o pisică și un câine (format din 2 blocuri de construcție fiecare cu sunete realiste), un bol de hrănire, un tort de ziua de naștere și un cadou.
învățarea abilităților motorii obiective
varsta recomandata de la 18 luni
grup țintă copii mici
material plastic
sunet Da
Caracteristicile animalelor LEGO DUPLO scot sunete care le avertizează pe copii că este timpul să mănânce sau să doarmă.
Mai multe informații Fiecare animal măsoară peste 9 cm înălțime, 8 cm lățime și 3 cm adâncime.
Accesorii disponibile 3x baterii LR44
dimensiune Lățime: 262 mm x Înălțime: 96 mm x Adâncime/Lungime: 282 mm
Greutate 493 grame

LEGO
10977

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare