Jucărie de construcție cu cutie mare LEGO 41960 DOTS (kit de artizanat pentru cutie de bijuterii, organizator de birou sau decor pentru creșă)

Jucărie de construcție cu cutie mare LEGO 41960 DOTS (kit de artizanat pentru cutie de bijuterii, organizator de birou sau decor pentru creșă)



Căutați un cadou distractiv și util pentru copii cu vârsta peste 6 ani? Cu Cutia Mare LEGO DOTS (41960) faci fericiti fiecare copil si fiecare fan de meserii! Setul de artizanat pentru copii de la 6 ani este format dintr-o cutie mare neagra cu capac detasabil si o multime de pietre colorate neon si pastel pentru decor. Asamblarea este simplă și intuitivă. Copiii pot asambla cutia de depozitare decorativă cu capac și apoi pot folosi cărămizile colorate neon și pastel pentru a crea modele nesfârșite pe partea superioară și pe părțile laterale ale capacului pentru a-l face unic. Când copiii termină decorul, cutia poate fi folosită ca o mică cutie de bijuterii pentru copii, un organizator de birou, un suport de papetărie sau o cutie de depozitare, pentru a stoca comorile copiilor și a-și arăta design-urile elegante. Când copiii sunt pregătiți pentru un nou aspect, pot schimba cu ușurință designul! Cu seturile DOTS, copiii învață despre bucuria de a crea și de a juca LEGO și despre creativitatea de a crea și de a decora diferitele seturi. Orice este posibil cu această cutie de depozitare inteligentă, deoarece controlul creativ stă în imaginația copiilor. Amestecul de îmbrăcăminte, accesorii și decorarea camerei copiilor din seturile DOTS oferă multe oportunități de stimulare a imaginației copiilor și este ideal ca cadou creativ pentru copiii de la 6 ani și peste. Cu seturile DOTS, copiii învață despre bucuria de a crea și de a juca LEGO și despre creativitatea de a crea și de a decora diferitele seturi. Orice este posibil cu această cutie de depozitare inteligentă, deoarece controlul creativ stă în imaginația copiilor. Amestecul de îmbrăcăminte, accesorii și decorarea camerei copiilor din seturile DOTS oferă multe oportunități de stimulare a imaginației copiilor și este ideal ca cadou creativ pentru copiii de la 6 ani și peste. Cu seturile DOTS, copiii învață despre bucuria de a crea și de a juca LEGO și despre creativitatea de a crea și de a decora diferitele seturi. Orice este posibil cu această cutie de depozitare inteligentă, deoarece controlul creativ stă în imaginația copiilor. Amestecul de îmbrăcăminte, accesorii și decorarea camerei copiilor din seturile DOTS oferă multe oportunități de stimulare a imaginației copiilor și este ideal ca cadou creativ pentru copiii de la 6 ani și peste.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria DOTS
piese 479 buc
Setul de conținut/echipament include o cutie mare neagră cu un capac detașabil, o mulțime de cărămizi colorate neon și pastel pentru a decora.
varsta recomandata de la 7 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Mai multe informatii Cutia are peste 14x14 cm si peste 7 cm inaltime.
dimensiune Lățime: 191 mm x Înălțime: 61 mm x Adâncime/Lungime: 262 mm
Greutate 355 grame

LEGO
41960

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare