Lego 71406 set de extindere casa cadourilor lui yoshi super mario jucărie de construcție figurină yoshi (jucărie construibilă, figurină yoshi, de combinat cu setul de început mario, luigi sau peach)

Lego 71406 set de extindere casa cadourilor lui yoshi super mario jucărie de construcție figurină yoshi (jucărie construibilă, figurină...



Copiii pot adăuga un alt nivel interesant în lumea LEGO Super Mario cu setul de extindere Yoshi's Gift House, care include Yoshi și Monty Mole. Jucătorii pot explora cu LEGO Mario, LEGO Luigi sau LEGO Peach (aceste 3 personaje interactive nu sunt incluse) și pot câștiga monede digitale. Salutați-l pe Yoshi la ușă, luați un pui de somn pe patul lui Yoshi, culegeți fructe, învârtiți caruselul de bomboane pentru a deveni fructele aurii și folosiți cutia cadou pentru a face cadou fructele unui alt personaj interactiv. Sau pur și simplu dăruiește fructele unui personaj prietenos precum Yoshi. Acest set de joacă este un obiect de colecție grozav și un cadou grozav pentru creatorii de tendințe cu vârsta de 6 ani și peste, care îi pot lăsa și pe alți copii să se joace. Descărcați aplicația LEGO Super Mario pentru instrucțiuni de construcție și o mulțime de idei interesante. Seturile de pornire și seturile de expansiune LEGO Super Mario le permit fanilor să creeze, să reproiecteze și să extindă niveluri unice și să se îmbarce în multe misiuni interesante de colectare a monedelor.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Super Mario
piese 246 buc
Setul de extindere conținut/echipament include o ușă, pat, cutie poștală cu scrisoare, șemineu, pom cu funcție de agitare a fructelor, fructe roșii, fructe verzi și o cutie cadou pentru a oferi fructele cadou. 2 figurine Lego Super Mario: Yoshi și Monty Mole; acestea pot interacționa cu LEGO Mario, LEGO Luigi sau LEGO Peach (notă: aceste 3 figurine nu sunt incluse).
varsta recomandata de la 6 ani
grupul țintă de școlari
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Observați că unul dintre seturile de început Mario, Luigi sau Peach – 71360, 71387 sau 71403 – este necesar pentru aventurile de joc interactiv.
Mai multe informații În configurația de bază, modulul are 12 cm înălțime, 26 cm lățime și 13 cm adâncime și poate fi combinat cu alte seturi LEGO Super Mario.

LEGO
71406

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare