Spin master paw patrol true metal dino rescue 6 set cadou vehicul de jucărie

Spin master paw patrol true metal dino rescue 6 set cadou vehicul de jucărie



Paw Patrol este pregătit pentru următoarea lor misiune pe Insula Dino cu vehiculele lor turnate sub presiune. Acest set cadou conține șase vehicule la scară 1:55, concepute cu dragoste într-un aspect de dinozaur, inclusiv versiuni speciale ale vehiculelor lui Chase și Marshall, cu detalii de lavă cool și roți transparente, care sunt disponibile numai în acest set. Cu designul și culoarea lor inspirate de dinozauri, roțile care se învârtesc liber și metalul de înaltă calitate, vehiculele True Metal Dino Rescue arată în mod confuz cu vehiculele din episoadele Paw Patrol Dino. Doar împingeți și se aruncă în următoarea aventură. Fiecare vehicul vine cu propriul său cățeluș, ale cărui urechi par să bată înapoi în vânt, deoarece fiecare secundă contează pe misiuni de salvare. Setul cadou True Metal Dino Rescue este cadoul ideal pentru toți fanii PAW Patrol și toți fanii Dino care doresc să sară direct în aventuri imaginative. Vehiculele sunt compatibile cu toate seturile de joacă Paw Patrol True Metal pentru posibilități de joc nesfârșite. Cu puii Paw Patrol, preșcolarii devin ei înșiși eroi și își descoperă punctele forte și abilitățile de a povesti.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

seria Paw Patrol
scara 1:55
Conținut/Echipament 6 vehicule din metal turnate sub formă de Dino, cu roți care se învârtesc liber și pui integrati.
varsta recomandata de la 36 luni la 9 ani
grup țintă Copii de grădiniță, școlari
material metal, turnare prin injecție
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
caracteristică Setul de 6 cadou conține două vehicule speciale Chase și Marshall cu detalii de lavă și roți transparente, care sunt disponibile numai în acest set și, prin urmare, sunt deosebit de căutate.
Informații suplimentare Vehiculele sunt compatibile cu toate seturile de joacă True Metal Paw Patrol pentru posibilități infinite de joacă.

Spin Master
6059130

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare