Set de joacă spin master mighty express farm station cu farm-frieda, vehicul de jucărie



Cu setul de joacă Mighty Express Farm Station, aventurile în mediul rural din jurul Lokstadt prind viață acasă. Capacul containerului practic de depozitare devine parte a setului de joaca cu hambar si siloz cu tobogan, care poate fi extins cu 11 piese de sina. Farm-Frieda, locomotiva cu vagon de marfă, intră în aventură. Ca și în popularul serial TV, hambarul are o roată de apă și o minge de porcușor pentru a inspira idei de joacă imaginative. Lăsați purcușul să se rostogolească pe tobogan și va ateriza în vagonul special cu noroi a lui Frieda. Împingeți locomotiva și trenul cu mărfurile sale prețioase se rostogolește și purcelușii încep să danseze. Setul de joacă poate fi combinat cu setul de piese Mighty Express sau cu setul de joacă Mission Station (ambele vândute separat) pentru și mai multe trenuri push-and-go acționate manual sau chiar trenurile motorizate pline de acțiune către misiunile lor. Când construiesc pista și se joacă cu trenurile Mighty Express, preșcolarii își antrenează jucăuș abilitățile motorii, abilitățile cognitive și își dezvoltă imaginația.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Mighty Express
tren de tip vehicul
Conținut/Echipament 1 container, 1 capac cu fermă, 1 tren, 1 vagon de marfă, 11 piese de cale, 1 minge accesorie de porc cool, 1 manual de instrucțiuni
Varsta recomandata de la 36 luni la 5 ani
grup țintă copii de grădiniță
material plastic
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Informații suplimentare Capacul containerului cu siloz și hambar devine parte a setului de joacă, care poate fi extins cu cele 11 piese de șină incluse și oferă o varietate de opțiuni de joacă cu trenul push-and-go Farm-Frieda. Aruncă Piggy Cool Ball pe toboganul silozului sau prin acoperișul hambarului în vagonul lui Frieda și porcii vor începe să danseze când trenul este împins. După joacă, trenul, șinele și accesoriile pot fi depozitate în cutia de depozitare la îndemână, care are și spațiu pentru șine suplimentare de la alte seturi Mighty Express.

Spin Master
6060195

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare