Wera tool-check plus imperial, 39 bucăți, set de biți (negru, inclusiv clichet și mâner de conectare, imperial)

Wera tool-check plus imperial, 39 bucăți, set de biți (negru, inclusiv clichet și mâner de conectare, imperial)



Wera Tool-Check PLUS Imperial de 39 de piese combină un clichet, un suport de mână, biți și mufe în cel mai mic spațiu. Setul conține 28 de biți, un mâner de priză potrivit pentru acceptarea de biți cu o unitate hexagonală externă de 1/4", un suport pentru biți Rapidaptor, un adaptor (hexagonal de 1/4" la pătrat de 1/4"), șapte prize (1/4") "), un clichet Wera Zyklop Mini, design din oțel solid forjat, potrivit pentru ținerea bucăților cu o unitate hexagonală externă de 1/4", fiind posibilă utilizarea piulițelor de 1/4". Prizele cu găsitorul de scule „Take it easy” sunt codificate cu culori în funcție de dimensiune, pentru a găsi ușor și rapid instrumentul necesar. Biții hexagonal au profilul Wera Hex-Plus. Hex-Plus permite șuruburilor cu cap tubular să trăiască mai mult. Oferă suprafețe de contact mai mari în capul șurubului, ceea ce reduce efectul de crestătură la minimum și previne distrugerea profilului. În același timp, pot fi transmise cupluri cu până la 20% mai mari. Uneltele Hex-Plus se potrivesc oricărui șurub cu cap tubular standard. Îndepărtarea bitului este extrem de convenabilă cu mecanismul de deschidere care poate fi acționat cu o singură mână. Prin apăsarea comutatorului glisant, verificarea biților se deschide automat, biții și suporturile pot fi îndepărtate cu ușurință. Datorită posibilității de a-l atașa la curea, Wera Tool-Check PLUS Imperial este întotdeauna acolo, chiar și atunci când este folosit în deplasare. Uneltele Hex-Plus se potrivesc oricărui șurub cu cap tubular standard. Îndepărtarea bitului este extrem de convenabilă cu mecanismul de deschidere care poate fi acționat cu o singură mână. Prin apăsarea comutatorului glisant, verificarea biților se deschide automat, biții și suporturile pot fi îndepărtate cu ușurință. Datorită posibilității de a-l atașa la curea, Wera Tool-Check PLUS Imperial este întotdeauna acolo, chiar și atunci când este folosit în deplasare. Uneltele Hex-Plus se potrivesc oricărui șurub cu cap tubular standard. Îndepărtarea bitului este extrem de convenabilă cu mecanismul de deschidere care poate fi acționat cu o singură mână. Prin apăsarea comutatorului glisant, verificarea biților se deschide automat, biții și suporturile pot fi îndepărtate cu ușurință. Datorită posibilității de a-l atașa la curea, Wera Tool-Check PLUS Imperial este întotdeauna acolo, chiar și atunci când este folosit în deplasare.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria Cyclops Mini
sistem Conține dimensiuni din sistemul de măsurare anglo-american!
Numar de piese 39 bucati
Instrumente incluse Biți, clichete, chei tubulare, inserții pentru chei tubulare
Profiluri incluse Soclu hexagonal, priză TORX T, Phillips (PH), Phillips Pozidriv (PZ), fantă, hexagon, TORX rezistent la manipulare (TH)
material otel
instrument de operare Clichet reversibil din oțel solid
forță de presiune 1/4", hex
instrument de operare 2 mâner conectabil
forță de presiune 1/4", hex
biți 28 piese: Drive 1/4", potrivite pentru operare manuală
Phillips (PH) 6 bucăți: PH 1 / PH 2 / PH 3
fantă 1 bucată: 1,0 x 5,5 mm
TORX 6 piese: T 10 / T 15 / T 20 / T 25 / T 30 / T 40
Tasare TORX 5 buc: D 10 H / D 15 H / D 20 H / D 25 H / D 30 H
hexagon interior 5 buc
cu inci 3/32", 1/8", 5/32", 3/16", 5/16"
Pătrat interior (Robertson) 5 bucăți: R1 (4,5 mm) / R2 (5 mm) / R3 (6 mm)
Prize 7 bucăți: hexagon, antrenare 1/4", potrivite pentru operare manuală, potrivite pentru funcționarea mașinii, dimensiuni codate de culoare
Dimensiuni în inci americane 3/16", 1/4", 5/16", 11/32", 3/8", 7/16", 1/2"
adaptor 1 bucată: Drive 1/4", hexagon, ieșire 1/4", pătrat, potrivit pentru operare manuală
Mai mult conținut Suport pentru 1 bit cu mandrina cu eliberare rapidă Rapidaptor
execuție cu profil WERA Hex-Plus
container Wera Tool-Check suport pliabil
zona de aplicare casă, atelier, mașină
Greutate 520 grame

Wera
05056491001

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare