Mașină de tăiat perie fără fir makita ur006gm101 xgt, 40 volți, mașină de tuns gazon (albastru/negru, baterie li-ion xgt 4.0ah)

Mașină de tăiat perie fără fir makita ur006gm101 xgt, 40 volți, mașină de tuns gazon (albastru/negru, baterie li-ion xgt 4.0ah)



Cu mașina de tăiat peria fără fir Makita UR006GM101, puteți tunde gazonul mari cu ușurință și confortabil datorită mânerului asimetric cu două mâini și a centurii de ham. Are tehnologia WetGuard, care corespunde si clasei de protectie IPX4, deci poate fi folosit si pe ploaie slaba. El realizează lățimea maximă de tăiere de 43 cm cu capul de linie, cercul de tăiere cu o lamă de plastic sau oțel este de 25,5 cm. În ciuda greutății mai mici, tehnologia XGT asigură performanțe puternice, extrem de ridicate. Funcția comutabilă ADT (Automatic Torque Drive Technology) reglează automat turația în trei trepte în timpul funcționării pentru a obține performanțe optime și cea mai economică și silențioasă funcționare posibilă, în funcție de cerință. Pentru a fi în siguranță, AFT (Tehnologia de detectare a feedback-ului activ) oprește motorul dacă unealta se blochează. Capota de protecție combinată este potrivită pentru conversia rapidă între sculele de tăiere, este aprobată pentru utilizare cu un cap cu 2 linii, cuțit de metal și cu un cap de tăiat din plastic. Mașina de tăiat cu acumulator cu vibrații reduse și zgomot redus UR006GM101 este ideală pentru utilizare în medii sensibile la zgomot, cum ar fi spitale, case de bătrâni, stațiuni de vacanță sau școli.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria XGT
Scopul de utilizare Pentru tăierea ierbii și tufișurilor
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 40 volți
sistem de baterii baterie Li-ion, 40 volți, 4 Ah
service comutare electronică a vitezei în 3 trepte, rotație dreapta/stânga
Mâner Asimetric Bikehandle 2 mâner
lățime de tăiere de la 25,5 cm la 43 cm
Mobilier al doilea mâner reglabil
Securitate Combinație capac de protecție, frână motor, limitare curent de pornire
sistem de tăiere Cuțit din metal sau plastic, cap de linie, montură M10x1.25LH
fir furnizat bobină de fir de 3 metri
Rezistenta 2,4 mm
motor Motor fără perii
număr de rotații turație în gol max. 7.000 rpm
Viteza reglabila de la 4.600 rpm la 7.000 rpm
nivel de presiune sonoră de zgomot de funcționare 82,9 dB(A)
nivel de putere sonoră 95,4 dB(A)
informații despre vibrații valoarea emisiei de vibrații ah 2,5 m/s²
incertitudine K 1,5 m/s²
caracteristică Bateriile LXT de 18 volți pot fi încărcate și cu încărcătorul rapid XGT DC40RA (împreună cu adaptorul de încărcare ADP10).
Informații suplimentare Bateriile sistemului XGT furnizează o tensiune maximă de 40 volți cu un design compact și greutate redusă. Sunt special concepute pentru a furniza curenți de descărcare mai mari, pentru utilizare dificilă (clasa de protecție IP56) și putere maximă continuă. Seria XGT stabilește noi standarde cu comunicarea digitală între mașină, baterie și încărcător. Procesoarele încorporate comunică între ele pe parcursul întregii operațiuni și asigură astfel un nivel optim de performanță și o durată de viață a bateriei vizibil mai lungă.
Observați WetGuard pentru protecție împotriva stropirii cu apă din toate părțile, această mașină îndeplinește clasa de protecție IPX4
Accesorii disponibile Geanta de accesorii, baterie Li-Ion XGT BL4040 (40V 4.0Ah), incarcator rapid DC40RA, cap cu 2 linii Tap&Go, cap de taiere plastic, lama de tuns iarba cu 2 dinti din otel, cheie de asamblare 16 - 17, cheie hexagonala, centura ham
Dimensiuni Latime: 677 mm x Inaltime: 540 mm x Lungime: 1.815 mm
Greutate 5,7 kg

Makita
UR006GM101

Fisa tehnica

Promotie
PROMO4

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare