Gardena mașină de tuns fără fir smallcut 23/18v p4a solo, 18v, mașină de tuns iarba (gri închis, fără baterie și încărcător, alianța power for all)

Gardena mașină de tuns fără fir smallcut 23/18v p4a solo, 18v, mașină de tuns iarba (gri închis, fără baterie și încărcător, alianța power...



Mașina de tuns iarba fără fir SmallCut 23/18V P4A solo de la GARDENA este deosebit de ușoară și puternică. Datorită greutății reduse de 2,0 kg cu baterie, tăierea marginilor gazonului este fără efort. Mânerul confortabil și mânerul suplimentar frontal mare asigură o ergonomie reușită într-o poziție de lucru verticală. Lamele din plastic RotorCut cu o lățime de lucru de 23 cm vă permit să realizați tăieturi precise, eficiente și curate. SmallCut este deosebit de util pentru tăierea colțurilor sau a zonelor mai înguste pe care o mașină de tuns iarba nu poate ajunge. Afișajul LED practic de pe mâner arată starea de încărcare a bateriei. O încărcare completă a unei baterii de 2,0 Ah, de exemplu, este suficientă pentru aproximativ 40 de minute de funcționare. În plus, patru cuțite de tăiere de rezervă sunt integrate în mâner. Trimmerul fără fir GARDENA SmallCut 23/18V P4A solo este furnizat fără încărcător și baterie POWER FOR ALL. Poate fi folosită orice baterie de la 18V POWER FOR ALL ALLIANCE, indiferent de producător. ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top (GARDENA, Bosch, Husqvarna, STEINEL, Gloria, Flymo, Rapid, Wagner și alții). Deci nu trebuie să cumpărați o baterie suplimentară pentru fiecare dispozitiv și economisiți bani.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Fabricate în China
serie tăietură mică
Scopul de utilizare Pentru tăierea ierbii și a marginilor gazonului
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 18 volți
sistem de baterii POWER FOR ALL ALLIANCE P4A (Bosch, GARDENA, Steinel, Gloria Garten, Wagner,.. )
Baterie Li-ion, 18 volți
afișează LED indicator al nivelului de încărcare
Mâner A doua mâner frontal mare
latime de taiere pana la 23 cm
Mobilier al doilea mâner
sistem de tăiere cuțit RotorCut
caracteristică Opțiune de stocare pentru 4 cuțite de rezervă gata de înmânat pe dispozitiv
Notă Bateriile de sistem de 18 volți de la Power for All Alliance se bazează pe tehnologia Bosch. Ele se potrivesc, de asemenea, într-un număr mare de alte unelte de grădină de la GARDENA, dar pot fi utilizate și în cadrul mărcilor cu numeroase alte produse de la alți producători din alianță. O baterie pentru toate dispozitivele - ALIANȚA POWER FOR ALL este una dintre cele mai mari alianțe de baterii între mărci ale producătorilor de top din întreaga lume și oferă soluții pentru întreaga casă.
Accesorii necesare 18 volți POWER FOR ALL baterie de sistem
Greutate 1,6 kg

GARDENA
14702-55

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare