Set mașină de găurit cu acumulator Einhell TE-CD 18/45 3X-Li +22, 18 volți

Set mașină de găurit cu acumulator Einhell TE-CD 18/45 3X-Li +22, 18 volți



Mașina de găurit cu acumulator Einhell TE-CD 18/45 3X-Li +22 este un dispozitiv puternic, versatil, care este foarte util pentru lucrările de înșurubare și găurire din casă, curte și atelier. Cutia de viteze cu două trepte și motorul puternic pentru cuplu mare permit înșurubare puternică și găurire rapidă. Angrenajul din metal robust și ambreiajul cu alunecare a cuplului asigură o transmisie eficientă a puterii și o durată lungă de viață a dispozitivului. Mașina de găurit vine cu o baterie de 2,0 Ah, un încărcător rapid și un set de accesorii de 22 de piese. Aceasta înseamnă că munca poate fi efectuată practic fără întrerupere. Mașina de găurit cu acumulator TE-CD 18/45 3X-Li +22 este echipată cu o mandrina detașabilă fără cheie de 13 mm, care permite schimbarea rapidă și fără scule a burghiului. Mandrina de găurit detașabilă oferă flexibilitate maximă în timpul lucrului, atașamentul cu unghi de 90° este folosit pentru înșurubarea și găurirea în spații înguste, iar un accesoriu excentric pentru lucrul în colțuri și zone apropiate de margini este, de asemenea, inclus în pachetul de livrare. Găurirea sensibilă este posibilă folosind electronice de viteză reglabile fin, în timp ce ambreiajul cu alunecare la cuplu previne strângerea excesivă a șuruburilor. Mânerul moale ergonomic, lumina de lucru cu LED și clema practică pentru curea asigură o lucru confortabil. în timp ce ambreiajul cu alunecare la cuplu previne dezlipirea șuruburilor. Mânerul moale ergonomic, lumina de lucru cu LED și clema practică pentru curea asigură o lucru confortabil. în timp ce ambreiajul cu alunecare la cuplu previne dezlipirea șuruburilor. Mânerul moale ergonomic, lumina de lucru cu LED și clema practică pentru curea asigură o lucru confortabil.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

suport de scule Mandrina de burghiu fara cheie, cu functie de blocare automata, 2 mm - 13 mm
serviciu Sistem electronic de control al vitezei reglabil fin
Mâner Mâner ergonomic cu prindere moale
iluminat Lampa de lucru cu LED
Set cu mai multe piese inclusiv inserturi de scule, mai multe baterii
trepte de viteză Cutie de viteze cu 2 trepte
direcția de alergare Rotire dreapta si stanga
cuplu maxim Dur: 45 Nm
Setarea cuplului 20 de nivele, cu nivel de foraj suplimentar
numărul de revoluții viteza de mers în gol Treapta 1: 0 până la 450 rpm, treapta a 2-a: 0 până la 1.600 rpm
caracteristică Include set de burghie/burghiu din 22 de piese (1x burghie, 1x suport magnetic pentru burghie, 5x burghie pentru lemn (3 / 4 / 5 / 6 / 8mm), 6x burghie de 25 mm (PZ2, PH2, T15, 2x T20, T25) , 3x biți pentru cheie tubulară (6 / 8 / 10mm), 6x biți de 10mm (PZ2, PH2, T15, T20, 2x T25))
Informatii suplimentare Flexibilitate maximă atunci când lucrați cu o mandrina de găurit detașabilă și atașamente interschimbabile
Înștiințare Toate bateriile și încărcătoarele litiu-ion din familia Einhell Power X-Change pot fi utilizate pentru orice dispozitiv sau unealtă cu tehnologia Power-X Change.
Accesorii disponibil Carcasă E-Box-Basic, atașament cu unghi de 90°, atașament excentric, baterie Li-ion de 2Ah, încărcător rapid, cutie de 22 bucăți/burghiu
Greutate 1,6 kg

Einhell
4513990

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare