Mașină de găurit cu acumulator einhell te-cd 12/1 3x-li, 12 volți (roșu/negru, baterie li-ion 2ah, atașament unghi, atașament excentric)

Mașină de găurit cu acumulator einhell te-cd 12/1 3x-li, 12 volți (roșu/negru, baterie li-ion 2ah, atașament unghi, atașament excentric)



Mașina de găurit cu acumulator TE-CD 12/1 X-Li de la Einhell este o unealtă utilă și robustă pentru înșurubarea și găurirea în casă, în atelier și în garaj. Datorită tehnologiei bateriei litiu-ion, mașina de găurit este întotdeauna gata de utilizare, fără nicio descărcare automată. Cutia de viteze cu două trepte oferă găuritorului putere și dinamism, iar controlul electronic al vitezei cu 20 de niveluri de cuplu permite lucrul specific materialului și aplicației în orice situație. Mandrina de găurit detașabilă de 10 mm permite flexibilitate în timpul lucrului, deoarece ascunde un suport magnetic hexagonal pentru burghie. Atașamentul excentric inclus în pachetul de livrare permite lucrul fără probleme în colțuri și aproape de margini. Atașarea unghiulară inclusă permite înșurubarea și găurirea în locuri care în mod normal ar fi dificil sau incomod de atins. Pentru a ilumina optim zonele de lucru întunecate, 12/1 X-Li este echipat cu o lumină de lucru cu LED. Cu un design ergonomic și mânerul moale încercat și testat, s-a acordat o mare importanță manevrabilitatii maxime. Angrenajul metalic robust a fost dezvoltat pentru durabilitate maximă. Încărcătorul asigură că bateria de 2,0 Ah este gata de utilizare în doar 45 de minute. Setul este livrat intr-o cutie practica de depozitare cu inchidere magnetica.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Scopul de utilizare Pentru înșurubare și găurire
modul de funcționare Funcționare cu baterie
tensiune de funcționare 12 volți
sistem de baterii Baterie Li-ion, 12 volți, 2 Ah, timp de încărcare 45 minute
suport pentru scule Mandrina de burghiu fara cheie, 1mm - 10mm
serviciu electronic Speed
afișează indicatorul capacității bateriei
Mâner prindere moale
iluminare lampa de lucru cu LED
ABS de securitate (Active Battery Management System) pentru a proteja împotriva supraîncărcării, angrenaje metalice robuste pentru durabilitate maximă
trepte de viteză cutie de viteze cu 2 trepte
direcția de rulare Rotire la dreapta și la stânga
cuplu maxim Hard: 30 Nm
Setarea cuplului pe 20 de niveluri
turație turație ralanti 1-a treaptă de viteză: 0 la 400 rpm, a 2-a treaptă de viteză: 0 la 1.400 rpm
caracteristică Flexibilitate maximă atunci când lucrați cu mandrina de găurit detașabilă, suport magnetic integrat pentru biți
accesorii prezente Încărcător, 1x baterie Li-ion 2Ah, atașament excentric, atașament unghi 90°
Greutate 930 grame

Einhell
4513595

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare