POMPĂ DE CĂLDURĂ LG HYDROSPLIT HU141MRB/HN1600MC.NK1 14KW 1F

POMPĂ DE CĂLDURĂ LG HYDROSPLIT HU141MRB/HN1600MC.NK1 14KW 1F



LG THERMA V R32 Hydrosplit este o unitate complet echipată, cu un compresor R1 inovator și ecologic, cu agent frigorific R32.
Cele două unități sunt conectate numai prin tubulatura de agent frigorific, astfel toate componentele – cum ar fi placa de schimbător de căldură, rezervorul de expansiune și pompa de apă – sunt montate în unitatea interioară. Construcția astfel permite rezistența la temperaturi exterioare foarte scăzute.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Revoluționarul compresor scroll de la LG oferă o eficiență și fiabilitate de vârf. Cu frecvențe de operare între 10-135 Hz modelul THERMA V R32 Hydrosplit ajunge rapid la temperatura interioară dorită de utilizator.

Durabilitatea este un alt punct forte al pompei de căldură aer-apă THERMA V R32 Hydrosplit. Schimbătorul său de căldură denumit Ocean Black Fin are rezistență ridicată la coroziune. Este construit pentru a funcționa în condiții extreme, precum zonele cu aer poluat și cu aer sărat. Astfel rezultă o durată mai mare de viață a produsului și costuri mai mici de întreținere.

THERMA V R32 Split Hydrosplit este controlat de LG SmartThinQ, o aplicație smartphone care permite utilizatorului să controleze și să gestioneze de la distanță funcțiile:

pornire/ oprire
gestionare avansată a operațiunilor
monitorizare consum energie
temperatură
schimbare mod operare

LG
HU141MRB/HN1600MC.NK1

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare