Vileda electric spray mop looper mydays, ștergător de podea (negru, funcționare cu baterie, inclusiv voucher de 50 EUR Mydays)

Vileda electric spray mop looper mydays, ștergător de podea (negru, funcționare cu baterie, inclusiv voucher de 50 EUR Mydays)



Vileda Looper include un voucher de 50 EUR pentru ziua mea este un mop electric cu pulverizare pentru curățare rapidă și temeinică între ele. Două plăcuțe din microfibră care se rotesc în contra îndepărtează petele și murdăria persistente. Datorită funcției de pulverizare și rezervorului de apă detașabil, nu mai este necesară o găleată. Cantitatea de apa poate fi usor dozata cu ajutorul butonului de pe maner. Datorită greutății reduse (1,5 kg) și mânerului ergonomic, Vileda Looper este ușor de manevrat. Curățarea sub mobilier este, de asemenea, fără efort datorită capului de mop jos. Vileda Looper șterge până la 35 de minute cu o încărcare a bateriei și este potrivit pentru toate podelele dure. Tampoanele din microfibre sunt lavabile la masina de spalat la 60°C.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Facut in China
Scopul utilizării Pentru curățarea rapidă și temeinică a podelelor dure
volum rezervor de apă dulce 0,45 litri
mod de operare funcționarea cu baterie
caracteristică Cu compartiment de depozitare
Informatii suplimentare Rezervor de apă ușor demontabil pentru umplere ușoară, durata de viață a bateriei de până la 35 de minute
Accesorii disponibil 2 tampoane din microfibră, încărcător, 1 compartiment de depozitare
Greutate 1,5 kg

Vileda
172583

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare