Tfa smart wireless hyper bbq, termometru (negru, termometru cu capac pentru gratar/gratar/afumator/afumator/carucior pentru gratar)

Tfa smart wireless hyper bbq, termometru (negru, termometru cu capac pentru gratar/gratar/afumator/afumator/carucior pentru gratar)



Indiferent dacă este carne de porc suculentă, costiță sau muschi de porc fraged, cu termometrul Smart Wireless Hyper BBQ ai controlul deplin asupra grătarului. La grătar indirect cu hota închisă, termometrul capacului arată temperatura camerei de gătit pe afișajul iluminat. În același timp, temperatura miezului a două articole de grătar poate fi monitorizată cu cei doi senzori de penetrare și gătită până la punctul în fluxul de aer cald. Termometrul poate fi conectat la smartphone sau tabletă prin aplicația Hyper BBQ, astfel încât să puteți utiliza beneficiile nivelului de gătit preprogramat sau puteți seta specificațiile de temperatură și un cronometru individual. Procesul de gătit poate fi urmărit fără fir cu un dispozitiv mobil pe o rază de până la 50 de metri. Temperaturile curente și temperaturile țintă sunt afișate alternativ în aplicație și pe afișajul termometrului. Dacă a fost atinsă temperatura de miez dorită, temporizatorul a expirat sau temperatura camerei de gătit nu rămâne în limitele programate, aveți posibilitatea de a alege între diferite setări de alarmă. Sondele din oțel inoxidabil de înaltă calitate rămân în grătar pe tot parcursul procesului de gătit. Se introduc pur și simplu în carne și cablul rezistent la căldură este scos din camera de gătit. Este inclus un ajutor de înfășurare pentru înfășurarea cablului de 120 cm lungime. Termometrul Smart Wireless Hyper BBQ poate fi folosit ca piesă de schimb sau ca un echipament ulterioară pentru un grătar, afumător, afumător sau cărucior de grătar existent. Este necesar un diametru al orificiului de aproximativ 9 până la 14 mm pentru atașarea la capac sau hotă. Termometrul este pur și simplu introdus în orificiul pre-găurit și fixat din interior cu piulița furnizată. Placa metalică furnizată protejează dispozitivul de supraîncălzire.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


domeniul de aplicare prepararea alimentelor
Service Operare convenabilă prin smartphone cu aplicație gratuită pentru iOS și Android (germană, engleză și alte 6 limbi), diferite tipuri de carne și niveluri de gătit preprogramate, temperatura țintă individuală sau limite superioare și inferioare pot fi setate, setări de alarmă și funcții de notificare poate fi configurat, funcție de cronometru cu diagramă de flux
Asamblare Pentru atașare la capac sau hotă
vârf de măsurare Cu doi senzori de penetrare din oțel inoxidabil cu cablu de 120 cm
Afișare/Reclamă digitală
dispune de afișaj cu termometru iluminat din spate
Măsurare Temperatura spațiului de gătit, temperatura miezului, temperatura
unitate de temperatură Grade Celsius (°C)
Notă Aplicația gratuită Hyper BBQ este disponibilă în germană, engleză și în alte 6 limbi pentru iOS și Android™.
accesorii prezente Termometru, 2 sonde din otel inoxidabil cu cablu de 120 cm, ajutor de infasurare, placa termoizolante, surub filetat, saiba, instructiuni de utilizare

TFA
14.1513.01

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare