Trambulina completa Fantastic HUDORA 300V, echipament fitness (turcoaz)

Trambulina completa Fantastic HUDORA 300V, echipament fitness (turcoaz)



Visul de a sari cu Trambulina Fantastic Complete 300 de la HUDORA! Cu această trambulină de grădină, numele spune totul. Designul inovator este pur și simplu fantastic. Cu gust și discret, creează atmosfera perfectă pentru distracția de sărituri cu stil, fără a sacrifica funcționalitatea. Construcția specială a gardului de siguranță este de două ori convingătoare. Distanta mare pana la stalpi creste siguranta si datorita plasei centrale suprafata de sarituri este foarte spatioasa. Covorașul de sărituri rezistent la uzură din material de înaltă calitate, fixat în 60 de arcuri, asigură o accelerare foarte bună a săriturii. Husa de margine extra lată și groasă din prelată este rezistentă la rupere și întărită cu nailon. Picioarele duble stabile asigură un suport sigur în orice moment.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


Conținut/Echipament Trambulină cu plasă de siguranță, cadru din oțel galvanizat la cald, picioare acoperite cu pulbere suplimentar 300 cm diametru al cadrului, 70 cm înălțime cadrului, 60 arcuri extra-lungi, 3 picioare duble stabile, covoraș de sărituri țesute. Capac de margine de prelată extra lată și groasă: rezistentă la rupere și întărită cu nailon, 6 stâlpi principali căptușiți, galvanizați la cald, curbați spre exterior, durabili, accesorii incluse: - protecție împotriva târârii (siguranță de alimentare sub covoraș), scară, pantof, telefon mobil și depozitare chei, covoraș pentru picioare și ancora la sol.
varsta recomandata de la 6 ani
material cadru din oțel
Trambulina de zona
rezistenta 100 kg
Avertismente Atentie: Nu este potrivit pentru persoane peste 100 kg!
Atenție: Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților!
Atentie: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Pericol! Potrivit pentru utilizare în aer liber! Pericol! Un singur utilizator! risc de coliziune. Potrivit numai pentru uz privat. Înlocuiți gardul de siguranță după 36 de luni. Este necesar un spațiu liber de 2 m în jurul trambulinei. Notați informațiile privind greutatea maximă a utilizatorului și dimensiunile ansamblului.

HUDORA
65734

Fisa tehnica

Promotie
PROMO2

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare