Cultivați cristale KOSMOS, kit de experimente

Cultivați cristale KOSMOS, kit de experimente



Acest kit mare de creștere a cristalelor este plin de creativitate și posibilități. Copiii de la vârsta de 10 ani își creează propria lume strălucitoare cu ea: cristale individuale strălucitoare sunt create peste noapte, o peșteră de cristal strălucitoare este realizată de dvs., figurile de ipsos sunt acoperite cu o încântător cristalin și strălucesc în micul cufăr cu comori. Cu imagini clare, broșura de instrucțiuni a trusei de experiment explică modul în care sunt produse minunile în diverse experimente și arată cum pot fi influențate dimensiunea, culorile și formele cristalelor în creștere. Și ce cunoștințe de specialitate din domeniile geologiei, chimiei și mineralogiei se află de fapt în spatele ei? produsul este in limba germana.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

amabilă trusă de știință
Conținut/Echipament 2 butelii de 50g și 3 x 20g sulfat de potasiu aluminiu (aun) (EG nr. 233-141-3), îmbuteliere de gips 200 g, (EG nr. 231-900-3), hârtie de colorat (roșu) , albastru, verde), pensetă, pipetă, spatulă, ceașcă mare de măsurat cu capac, 3 căni de măsurat mici (roșu, albastru, galben) cu capace, formă de drusă de cristal, formă de figură de cristal, cufăr de comori, instrucțiuni ilustrate color
varsta recomandata de la 10 ani la 14 ani
Avertismente Atenție: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni!
Atenție: Pericol de sufocare din cauza pieselor mici care pot fi înghițite!
Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 10 ani. Utilizați sub supravegherea unui adult. Conține unele substanțe chimice periculoase pentru sănătate. Citiți instrucțiunile înainte de utilizare, urmați-le și păstrați-le la îndemână pentru referință. Nu lăsați substanțele chimice să intre în contact cu nicio parte a corpului, în special cu gura și cu ochii. Țineți copiii mici și animalele departe atunci când experimentați. Păstrați trusa de experiment la îndemâna copiilor sub 10 ani. Protecția ochilor pentru supravegherea adulților nu este inclusă.
Notă Este necesară apă distilată pe lângă accesoriile furnizate.

KOSMOS
645601

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare