Jamara gyro v2, rc

Jamara gyro v2, rc



Elicopterul Gyro V2 2.4GHz de la Jamara este potrivit pentru piloții amatori ambițioși. Cu acest șasiu cu design extravagant, cu siguranță vei fi în centrul atenției în rândul piloților de elicopter. Elicopterul coaxial cu 3 canale are o funcție turbo, un mod demo, aripioare pe rotoarele principale pentru o stabilitate sporită a zborului și un șasiu din aluminiu ușor, dar robust, care iartă uneori o aterizare accidentată. Domeniul de livrare include o telecomandă elegantă de 2,4 GHz cu o rază lungă de acțiune și un încărcător integrat.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

varsta recomandata 14 ani si peste
material Metal, șasiu robust din aluminiu
folosește Fly
direcții de mișcare Înainte înapoi; Stanga dreapta; sus jos
detalii model Bară stabilizatoare inferioară; pale flexibile ale rotorului; functie turbo; lumina aprinsă/oprită; modul demo; Aripioare pe rotoarele principale pentru o stabilitate sporită a zborului; rezistent la accidente; baterie cu litiu polimer înlocuibilă; Protecție motor cu palete blocate ale rotorului
Telecomanda 3 canale
tip de conexiune 2.4GHz
Numărul de canale de transmisie 3
model de alimentare Tip 1x baterie litiu polimer
capacitate 180mAh
tensiune 3,7 volți
timp de zbor 10 minute
timp de încărcare 30 minute
Notă Pentru a opera o dronă/UAS (Unmanned Aircraft System) cu o masă maximă la decolare de 250 g sau mai mult, o înregistrare a operatorului UAS (contra cost), un certificat de competență pentru piloți de distanță lungă (contra cost). ) și este necesară o clasificare a operațiunii UAS într-o categorie operațională. Operatorii de UAS cu o masă maximă la decolare mai mică de 250 g trebuie să se înregistreze și dacă UAS-ul este echipat cu un senzor pentru înregistrarea datelor personale, de exemplu o cameră și nu este o jucărie conform Directivei 2009/48/CE. Asigurarea este obligatorie pentru toate UAS din Germania. O asigurare de răspundere civilă valabilă este cerută de lege. Dacă în spatele utilizării UAS-ului există un aspect motivat comercial sau dacă greutatea UAS-ului este mai mare de 5 kg, este obligatoriu un permis de urcare. Sub nicio formă UAS nu poate intra în zone care sunt protejate de cerințe legale speciale și, prin urmare, nu au voie să fie zburate, inclusiv un aeroport din apropiere, o bază militară, așezări dens construite, mulțimi de oameni sau zone mai mari din orașe mari izolate. În plus, înregistrările și drepturile personale ale persoanelor trebuie respectate în același mod ca și în cazul unei camere portabile.
Mai multe informații Rotor (diametru): 181 mm, timp de zbor: 5 - 10 min.; Timp de încărcare: 20 - 30 minute
Dimensiuni Inaltime: 107 mm x Adancime/Lungime: 230 mm
Greutate model 44 grame

Jamara
038150

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare