Ancora de izolare fischer fid green 90 (verde, 20 bucăți)

Ancora de izolare fischer fid green 90 (verde, 20 bucăți)



Cel puțin jumătate din granulatul folosit la fabricarea dopului de izolație fischer FID GREEN este obținut din materii prime regenerabile care nu concurează cu suprafețele cultivate pentru hrana și hrana animalelor. Fișa FID GREEN are aceleași caracteristici de performanță ca și FID-ul original. Ancora de izolație fischer FID GREEN 90 este o ancoră pentru fixarea pieselor ușoare adiționale în plăci izolatoare tencuite și netencuite din polistiren și poliuretan. Prin fixarea diblului exclusiv în izolație, piesele de completare pot fi montate fără punți termice. Pentru a face acest lucru, fischer FID GREEN este fixat manual sau cu o șurubelniță fără fir. Spirala specială cu fir se taie singură în placa izolatoare cu o formă potrivită. Piesele suplimentare ușoare, cum ar fi cutiile poștale, lămpile sau detectoarele de mișcare pot fi atașate cu un șurub de 6 mm.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate


seria FID VERDE
număr de piese 20 buc
material Nylon / Peste 50% materii prime regenerabile
Dimensiuni lungime ancore 90mm
adâncimea gaurii min. 90 mm
grosime panou min. 90 mm
șuruburi Tipuri adecvate șuruburi pentru lemn, șuruburi pentru PAL
Diametre potrivite 6 mm
cutie pliabilă container
Exemple de aplicații Detectoare de mișcare, cutii poștale, semne / numere de casă
Materiale de construcție adecvate Plăci izolante rezistente la presiune, plăci din polistiren, plăci izolatoare ETICS
Caracteristică Cu suport integrat pentru biți (acționare Allen de 6 mm), nu este necesar un instrument de reglare. Nu este necesară pregăurirea în straturi subțiri de tencuială.
Informații suplimentare Domenii de aplicare: construcție de fațade EIFS, construcții de izolație, construcții electrice, construcții de refrigerare și aer condiționat, construcții acustice
Notă FID 50 este utilizat în plăci izolatoare subțiri de la 50 mm. FID 90 este utilizat în panouri izolante mai groase și poate absorbi sarcini mai mari.

fischer
524852

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare