Dr.Beckmann Oven Active Gel, flacon pulverizator, agent de curățare

Dr.Beckmann Oven Active Gel, flacon pulverizator, agent de curățare



Cu gelul activ pentru cuptor de la Dr. Beckmann, incrustațiile încăpățânate, murdăria arse și grasă sunt îndepărtate în mod fiabil din cuptor, fără fumuri usturatoare. Formula de gel cu cărbune activat, care aderă și la suprafețele verticale, pătrunde în cele mai inferioare straturi chiar și de incrustații groase și este blândă cu materialul. Gelul activ pentru cuptor din flaconul practic de pulverizare este potrivit și pentru grătare, tigăi și panouri pentru coșuri. Este inodor și sigur pentru alimente.

Intreaba Termen / Stoc
 

Deschiderea coletului la livrare

 

Garantie Produse 2 ani

 

info @ topprice.ro

 

Returnează în termen de 14 de zile

 

Securitatea datelor colectate si procesate

Observații Formula de gel cu acțiune rapidă
Caracteristică Gelul aderă și la suprafețele verticale
Informații suplimentare Pulverizați uniform suprafețele reci, închideți cuptorul. Se lasă să acționeze 20 de minute, mai mult dacă este foarte murdară. Apoi ștergeți bine cu apă proaspătă și un burete.
Notă Nu este potrivit pentru aluminiu, plastic, suprafețe vopsite/predeteriorate, tablă zincată
instrucțiuni de siguranță H315 Provoacă iritarea pielii. H318 Provoacă leziuni oculare grave. P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P280 Purtați mănuși de protecție/protecție pentru ochi. P302 + P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu multă apă. P332+P313 Dacă apare iritația pielii: Solicitați sfatul/atenția medicului. P305 + P351 + P338: ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Dacă este posibil, îndepărtați lentilele de contact. Continuați clătirea. P337 + P313 Dacă iritația ochilor persistă: Consultați un medic. P310 Sunați imediat un centru de control al otrăvirilor, medic.

Dr.Beckmann
2051

Referinte specifice

Ai folosit acest produs?
Nu au fost găsite recenzii

produse similare